Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Чоловік знущався над своєю дружиною на очах у шістьох дітей

Триває слідство.

Фото Pixabay.

Чоловік знущався над своєю дружиною на очах у шістьох дітей

На основі заяви потерпілої було відкрито кримінальне провадження

Протягом декількох місяців жінка терпіла знущання з боку свого цивільного чоловіка. Він регулярно обзивав її, принижував, дорікав і погрожував фізичною розправою. Коли справа дійшла до рукоприкладства, вона не витримала і розповіла про все співробітникам поліції.

Крім психологічного і морального насильства жінка страждала і від фізичного. Чоловік навіть не соромився шістьох дітей і вів себе агресивно в їх присутності.

Виявилося, що 31-річного чоловіка вже неодноразово притягували до відповідальності за домашнє насильство по відношенню до своєї дружини, але одного разу в суді жінка пожаліла чоловіка і вони помирилися. Але не надовго, – повідомляє Інформатор.

За інформацією від поліції, пізніше, крім психологічного і морального насильства жінка страждала і від фізичного. Чоловік навіть не соромився шістьох дітей і вів себе агресивно в їх присутності.

Змучена жінка вирішила більше ніколи не терпіти знущання і звернулася за допомогою до поліцейських Криничанського відділення поліції. На основі заяви потерпілої було відкрито кримінальне провадження за ст. 126-1 (домашнє насильство). У понеділок - 7 грудня - чоловікові вже обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою - він знаходиться за гратами.

Просимо жертв або свідків насильства не мовчати і говорити про проблему. Крім лінії «102», в Україні працює лінія безоплатної правової допомоги 0-800-213-103. Додаткові номери і служби допомоги ви можете знайти тут і тут. Допомогти жертвам насильства можна тут.

Читайте також: Потребувала догляду: донька побила та задушила матір через її хворобу.

Telegram Channel