Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Президент «Динамо» Суркіс порівняв Луческу з Лобановським

Отакої!

Фото REUTERS.

Президент «Динамо» Суркіс порівняв Луческу з Лобановським

Мовляв, румунський фахівець багато працює і це дає результат

Президент «Динамо» Ігор Суркіс оцінив роботу румунського фахівця Мірчі Луческу на посаді головного тренера київського клубу.

Про це Суркіс сказав в ефірі програми «Бомбардир» на YouTube, інформує УНІАН.

«Луческу хоче працювати і працює по 24 години на добу. Він - той тренер, який з тими ж футболістами домігся великого прогресу. Він виграв Суперкубок, ми потрапили в євровесну. Найголовніше, за що треба поставити йому п'ятірку - команда грала в Лізі чемпіонів.  Ми йдемо на першому місці в УПЛ, йде боротьба за перше місце в чемпіонаті, але, звичайно, все буде вирішуватися навесні», - сказав Суркіс.

Його можна порівнювати тільки з Валерієм Василійовичем по тому, як він працює.

При цьому президент «Динамо» підкреслив, що якби на трибунах були глядачі, то якість гри «Динамо» могла б бути вищою.

Суркіс підкреслив, що ідея із запрошенням Луческу виникла давно, а також порівняв румунського тренера з легендою «Динамо» Валерієм Лобановським:

«Коли ти хочеш призначити головного тренера, то розглядаєш безліч кандидатур. Завжди була ідея щодо Містера, але було незрозуміло, чи захоче він. Він досвідчений тренер з величезним стажем роботи, професіонал до мозку кісток. Його можна порівнювати тільки з Валерієм Василійовичем по тому, як він працює».

«У цьому віці 24 години тренувати і говорити про футбол - це може тільки великий професіонал. Залишити сім'ю в Румунії, переїхати жити на базу, хоча ми йому квартиру пропонували. Він відмовляється, каже, що хоче жити на базі, повністю познайомитися з командою, з гравцями, бути ближче до них. Він великий професіонал, це найголовніше», - додав Суркіс.

Telegram Channel