Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Естонія закриває на карантин школи та університети

Зараза не відступає...

Фото objectiv.tv

Естонія закриває на карантин школи та університети

За останню добу в Естонії зареєстрували 547 нових заражень коронавірусом. Це один з найвищих показників за увесь час епідемії

Естонія з наступного тижня закриває школи та інші заклади освіти і призупиняє діяльність центрів дозвілля через ситуацію з коронавірусом.

Як пише «Європейська правда», про це повідомляє ERR.

За рекомендаціями наукової ради та Департаменту охорони здоров’я, уряд вирішив з 14 грудня до 4 січня закрити школи, профтехучилища й університети. У цей період навчання може відбуватися лише дистанційно.

Продовжити навчання «офлайн» можуть лише діти з особливими освітніми потребами. Також за умови дотримання заходів безпеки дозволяється проводити персональні консультації, проводити олімпіади, практику та екзамени. 

Дитсадки, водночас, не закривають. 

Дитсадки, водночас, не закривають. 

Крім того, призупиняють діяльність центрів дозвілля, аматорських колективів і заняття спортом як для дітей, так і дорослих - окрім індивідуальних занять спортом на свіжому повітрі. Обмеження щодо тренувань не будуть поширюватися лише на професійних спортсменів.

Якщо після цього ситуація з епідемією не покращиться, обмеження продовжать і після 4 січня. 

За останню добу в Естонії зареєстрували 547 нових заражень коронавірусом. Це один з найвищих показників за увесь час епідемії. Більше хворих було лише минулої суботи, 5 грудня, коли повідомили про 561 нового хворого. 

Telegram Channel