Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Харкові 31-літній рецидивіст посеред вулиці напав на 72-річну жінку та зґвалтував її

Немає слів...

Фото Національної поліції.

У Харкові 31-літній рецидивіст посеред вулиці напав на 72-річну жінку та зґвалтував її

Постраждалу в тяжкому стані доставили до лікарні

У Харкові поліція затримала чоловіка, який скоїв розбійний напад на літню жінку та зґвалтував її, повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області

Зловмисником виявився 31-річний раніше судимий за тяжкі злочини чоловік. Він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію надійшла до поліції вранці 9 грудня.

Встановлено, що вранці, коли 72-річна жінка йшла на роботу, невідомий вдарив її по голові, затягнув у підвал будинку і зґвалтував. Крім  того, зловмисник заволодів речами потерпілої.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Слобідського відділу поліції. Встановлено, що вранці, коли 72-річна жінка йшла на роботу, невідомий вдарив її по голові, затягнув у підвал будинку і зґвалтував. Крім  того, зловмисник заволодів речами потерпілої. Постраждалу у тяжкому стані доставили до лікарні. 

За вказаним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) та за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Управління карного розшуку, Слобідського відділу поліції та Управління патрульної поліції встановили особу нападника. Ним виявився 31-річний харків’янин, раніше судимий за вбивство та зґвалтування. Затримали зловмисника вночі 10 грудня на проспекті Героїв Сталінграда та доставили до територіального відділу поліції. 

Під час обшуку домоволодіння чоловіка поліцейські виявили та вилучили мобільний телефон та ключі потерпілої.

Наразі слідчим вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину. Слідчі дії тривають.

Telegram Channel