Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Рівному 12 таксистів побили пасажира, який не заплатив за поїздку

Відкрито кримінальне провадження.

Скріншот з відео.

У Рівному 12 таксистів побили пасажира, який не заплатив за поїздку

У поліції факт побиття підтвердили і додали, що подібна пригода трапляється не вперше

У рівненських інтернет-спільнотах оприлюднили відео, де група людей стоїть навколо лежачого, а один із учасників його б'є. У коментарях до допису зазначили, що чоловіка, ймовірно, побили таксисти за те, що той не захотів розрахуватись за проїзд.

Патрульні виявили, що у побитого були ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Він не міг чітко пояснити, що саме відбулось, плутався у своїх словах і повідомив, що невідомі особи завдали йому тілесних ушкоджень.

Інцидент стався у вівторок, 8 грудня, на вулиці Гурія Бухала близько 22-ї. Патрульні отримали повідомлення про те, що водій побив чоловіка та забрав у нього гаманець, – розповіли у пресслужбі патрульної поліції, передає Суспільне.

«Прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили, що у побитого були ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Він не міг чітко пояснити, що саме відбулось, плутався у своїх словах і повідомив, що невідомі особи завдали йому тілесних ушкоджень»,– прокоментувала інспекторка патрульної поліції Наталія Воєвода.

Читайте також: Відібрав телефон, браслет, гроші і картки: у Луцьку зловмисник вдарив чоловіка по голові і пограбував.

Копи освідували чоловіка на стан сп'яніння та доставили його до міського відділку поліції.

«Таксист також написав заяву і пояснення. У заяві він вказав, що пасажир заборгував йому тисячу гривень»,– додала Наталія Воєвода.

У пресслужбі патрульної поліції зазначили, що це не перший інцидент, пов'язаний із чоловіком, якого били.

«У понеділок, 7 грудня, він заборгував у кафе понад тисячу гривень. Тоді поліцію викликав офіціант, але сторони домовились, що чоловік принесе у кафе гроші. Тому адміністрація закладу ніякої заяви не писала»,– додала інспекторка.

За фактом побиття правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 125, ч.1 Кримінального кодексу України, – розповіла речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Зазначимо, відповідно до ч. 1 ст.125 КК, за нанесення легких тілесних ушкоджень, законодавством визначений штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів (850 гривень, – ред.) або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Telegram Channel