Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Наслідки негоди на Волині: затиснуту в авто пасажирку довелось «вирізати»

Пасажирку деблокували і передали медикам.

Фото Управління ДСНС України у Волинській області.

Наслідки негоди на Волині: затиснуту в авто пасажирку довелось «вирізати»

10 грудня працівники пожежно-рятувальних підрозділів здійснили 7 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт на дорогах для ліквідації наслідків несприятливих погодніх умов

 

 Аварійно-рятувальні роботи проведені у Ратнівському, Ківерцівському, Маневицькому, Іваничівському Горохівському та Луцькому районах. Залучено 8 одиниць спецтехніки, працювали 29 рятувальників.

В Іваничівському районі на трасі «Нововолинськ – Іваничі» через зіткнення легкового та вантажного автомібілів одна з пасажирок легковика опинилася затиснутою у деформованому внаслідок удару авто. За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська деблокували потрепілу та транспортували її до карети швидкої допомоги.

За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська деблокували потрепілу та транспортували її до карети швидкої допомоги.

О 09:41 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Ковель - Доманово» поблизу села Видраниця Ратнівського району легковий автомобіль з’їхав у кювет. Співробітники 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Ратне, які прибули за викликом, відімкнули акумуляторну батарею транспортного засобу і транспортувалим потерпілу водійку до карети невідкладної медичної допомоги.

 

 Ще один легковий автомобіль з’їхав у кювет і перекинувся на автодорозі біля села Звірів Ківерцівського району. Для ліквідації наслідків надзвичайної події залучені сили і засоби двох підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області –  групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення та 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці. За допомогою лебідки рятувальники встановили автомобіль на шасі і відбуксирували на дорожнє покриття.

У Маневицькому районі біля села Ситниця легковий автомобіль з кювету вилучили працівники місцевої пожежної команди смт Колки, а працівники 13-ої Державної пожежно-рятувальної чатсини відбуксирували ще один автомобіль з узбіччя на автодорозі «Київ – Ковель - Ягодин».

 

 Крім того, допомогу водіям, чиї транспортні засоби опинилися у кюветах внаслідок несприятливих погодніх умов, надали рятувальники на ділянках автодоріг біля села Підбереззя Горохівського району та біля села Смолигів Луцького району.

Джерело: Управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel