Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чи поновлять Столяра на посаді Волиньприродресурсу

Рішення про звільнення оскаржено в суді.

Фото з відкритих джерел.

Чи поновлять Столяра на посаді Волиньприродресурсу

Василь Столяр оскаржив розпорядження про своє звільнення, як протиправне та довів у суді право на поновлення на посаді

Депутати Волинської обласної ради розглянули проєкт рішення Про поновлення на посаді директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» Василя Столяра, якого звільнили 11 вересня 2020 року. Його вирішили не поновлювати на посаді, мовляв звільнили у зв’язку із закінченням контракту.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Звільнення Василя Столяра  відбувалося з підстав, передбачених контрактом.

Нагадаємо, у вересні Василя Столяра звільнили з посади директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» .Таке розпорядження підписала голова Волинської обласної ради Ірина Вахович. Депутатська комісія з питань комунального майна рекомендувала звільнити Столяра через його незадовільну роботу.

«Поновити Столяра Василя Андрійовича на посаді директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради з 11 вересня 2020 року», – йдеться у проєкті рішення від 3 грудня 2020 року. Але Василь Столяр оскаржив розпорядження про своє звільнення, як протиправне та довів у суді право на поновлення на посаді. 28 жовтня Луцький міськрайонний суд (головуючий суддя – Владислав Черняк) «на підставі наведеного та керуючись ст. ст. 265, 430 ЦПК України» вирішив позовні вимоги Столяра задовольнити повністю. 

Реклама Google

Заступник керіючого справами-начальник відділу юридичного забезпечення діяльності ради Світлана Хороша пояснила, що рішення ухвалюють, згідно із рішенням  Луцького міськрайонного суду Волинської області від 28 жовтня 2020 по справі №161/14680/20. Однак, воно ще не вступило в силу. Аргументи судової гілки влади: розпорядження про звільнення пана Столяра з посади було прийняте в міжсесійний період.

Світлана Хороша повідомила, що звільнення Василя Столяра  відбувалося з підстав, передбачених контрактом.

 

Джерело: Волинська обласна рада
Telegram Channel