Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
«Зоря» завершила виступ в Лізі Європи поразкою від «Браги»

Як же ж так?!

Фото REUTERS.

«Зоря» завершила виступ в Лізі Європи поразкою від «Браги»

Турнірного значення зустріч вже не мала

Луганська «Зоря» в 6-му турі групового етапу Ліги Європи в гостях грала з португальською «Брагою».

У матчі, який вже не впливав на долю путівок в плей-офф, луганський клуб зазнав поразки, повідомляє УНІАН.

У першому таймі «Брага» упустила кілька відмінних моментів, щоб відкрити рахунок. Вже в дебюті Зе Карлуш з забійної позиції пробив вище воріт. На 34-й хвилині Галено з декількох метрів не зумів прицільно замкнути подачу партнера, а ще через пару хвилин Абель Руїс не реалізував вихід сам на сам - «Зорю» врятував Микита Шевченко.

У першому таймі «Брага» упустила кілька відмінних моментів, щоб відкрити рахунок.

На 56-й хвилині після удару Жоау Новайша зі штрафного м'яч влучив у поперечину воріт «Зорі». А ще через п'ять хвилин господарі все ж вийшли вперед - Галено увірвався в штрафну і пробив повз голкіпера, Абу-Ханна намагався врятувати ситуацію, але лише направив м'яч у ворота.

На 68-й хвилині Рікардо Орда, ледь вийшовши на заміну, забив другий м'яч «Браги» після проникаючого пасу в штрафну від юрі Медейруша, який також тільки з'явився на полі.

У час, що залишився, ближче до голу була «Зоря» - Сергій Гринь, схоже, подавав, але м'яч влучив у штангу.

«Брага» - «Зоря» - 2:0

Голи: Абу-Ханна, 61 (автогол), Рікарду Орта, 68.

«Брага»: Тіагу Са, Раул Сілва, Тормена, Зе Карлуш (Бруно Віана, 74), Карму, Франсержіо (Рікарду Орта, 68), Жоау Новайш (Аль-Мусраті, 76), Андре Орта, Галено, Шеттіне, Абель Руїс (Юрі Медейруш, 68).

«Зоря»: Шевченко, Циганікс, Іванисеня, Абу-Ханна, Фаворов (Піддубний, 87), Назаріна, Кочергін (Хомченовський, 87), Юрченко, Кабаєв (Луньов, 77), Гладкий (Перович, 77), Громов (Гринь, 77).

Відео огляд матчу від Volia Sport.

 

Telegram Channel