Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«У нас біда!»: волинянка благає допомогти сину (Фото)

Мама опинилася у безвихідній ситуації, бо грошей вже немає зовсім і взяти їх ніде.

Фото Pixabay.

«У нас біда!»: волинянка благає допомогти сину (Фото)

Учаснику бойових дій 42-річному Анатолію Гриню з Литовежа потрібна фінансова допомога на лікування

Чоловік, який зі зброєю в руках захищав Україну від російських агресорів, вже два місяці знаходиться на лікуванні у Нововолинській центральній міській лікарні.

До редакції БУГу звернулася мама учасника бойових дій Галина Петрівна.

За її словами, з її сином стався нещасний випадок. Він впав і важко травмував ногу. Лікарі поставили йому діагноз – перелом стегнової кістки і зробили операцію із введення титанової пластини. Однак, опісля почалося ускладнення. В результаті чоловік вже два місяці перебуває в лікарні.

Благаю допоможіть. Мій син захищав Україну, щодня ризикував своїм життям. А тепер опинився у скрутній ситуації. У нас біда.

Операція і подальше лікування обійшлося у понад 70 тисяч гривень, – каже мама. Ці кошти їй прийшлось позичати. Адже вона пенсіонерка із мінімальним доходом. Тепер борг треба віддавати. До того ж, син досі в медзакладі і йому щодня потрібні кошти на продовження лікування.

Читайте також: «Чоловік рятується від болю… роботою»: волинянка просить допомоги для коханого.

Мама опинилася у безвихідній ситуації, бо грошей вже немає зовсім і взяти їх ніде. Тому єдина надія в неї – на допомогу небайдужих людей.

«Благаю допоможіть. Мій син захищав Україну, щодня ризикував своїм життям. А тепер опинився у скрутній ситуації. У нас біда. Нам нема на кого розраховувати. Я вся у боргах і кожного дня знову потрібні кошти на ліки. А в мене вже нема ні копійки. Я вже не знаю, що робити далі», – бідкається Галина Петрівна.

Охочі допомогти учаснику бойових дій можуть переказати кошти на лікування на картку:

5168 7427 1570 6218 ПриватБанк (Гринь Анатолій Володимирович).

 

 

Telegram Channel