Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Чоловік рятується від болю… роботою»: волинянка просить допомоги для коханого

Подружжя потребує допомоги.

Фото з відкритих джерел.

«Чоловік рятується від болю… роботою»: волинянка просить допомоги для коханого

Подружжя щойно почало будувати життя, як в дім прийшла біда

Прийшла до редакції жінка в сльозах: «Ми два роки прожили з Володею разом, половину того часу забрала в нас хвороба. Не здаємося, лікуємося, знову треба йти на хіміотерапію. Тільки грошей уже нема…». Розклала на столі стос паперів — виписки з лікувальних закладів. «Підкажіть, до кого звернутися по допомогу?»

Ситуація й справді складна. У Володимира Корнійчука із села Романів Луцького району четверта стадія онкозахворювання. Мав у роті ранку, думав, дрібниця, сама загоїться. Чоловікові ще й 50 нема. Здавалося, повний сил, тільки знову взявся будувати сімейне життя.

— І в мене, і в нього це вже третя спроба. Він комбайнером був, уміє все, не лінивий. І я роботи не боюся, колись на фермі працювала, потім у Луцьку була водієм тролейбуса. Два роки тому переїхала в Романів, де Володя жив із мамою. Ледь не за руку тягнула його до лікарні. А там сказали, що пізно прийшли, плоскоклітинний рак,— схлипує відвідувачка Надія Мельничук.

«Чоловік рятується від болю… роботою, бо, каже, що сидіти й слухати, як голову зносить, нема 
сили»

Розповідає, що променева терапія поліпшення не дала. А от після хіміотерапії, яку хворий проходив у Волинській обласній клінічній лікарні з допомогою ангіографа, певний час почувався краще. Черговий курс мав відбутися в перші дні грудня.

Реклама Google

— Вводжу знеболювальні препарати йому. Не допомагають. То чоловік рятується від болю… роботою, бо, каже, що сидіти й слухати, як голову зносить, нема сили. Майструє, зціпивши зуби. Я ніколи не просила грошей, але дивитися на ті муки не можу. Недавно ми шукали донорів для Володі— люди відгукнулися, дякуємо їм. Може, й тепер хтось перейметься нашою бідою, — сподівається жінка.

Гроші на лікування можна переказати на картковий рахунок в Ощадбанку № 51678803208414347. Тел. 0688998496. Надія Володимирівна Мельничук. 

Telegram Channel