Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Прийшла купити ноутбук: чоловік зґвалтував 19-річну дівчину в магазині та зламав їй ніс

Тривають слідчі дії.

Фото shostka.info.

Прийшла купити ноутбук: чоловік зґвалтував 19-річну дівчину в магазині та зламав їй ніс

За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі

В Одесі чоловік за відмову від статевого зв’язку зламав 19-річній дівчині носа, а потім згвалтував її у власному торговельному павільйоні.

Підібравши їй ноутбук, правопорушник пригостив гостю кавою, а потім несподівано запропонував вступити з ним у статеві зносини.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області, передає prm.ua.

Читайте також: Чоловік напав на 22-річну дівчину і зґвалтував її прямо на пішохідному переході.

«Подія сталася в торговельному павільйоні молодика, куди 19-річна дівчина навідалася, аби придбати комп’ютерну техніку. Підібравши їй ноутбук, правопорушник пригостив гостю кавою, а потім несподівано запропонував вступити з ним у статеві зносини. За словами слідчого Приморського відділу поліції Владислава Аркуші, у відповідь на почуту відмову зловмисник зламав потерпілій ніс, силою задовольнив свої сексуальні потреби і, щоб не опинитися за ґратами, втік з області», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що вжитими заходами поліцейські встановили місце знаходження зловмисника та затримали. Оскільки висновки проведених експертиз прямо вказують на причетність фігуранта до протиправних дій, йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) та ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Реклама Google

На час проведення досудового розслідування підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Telegram Channel