Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Погода на середу, 16 грудня: зима не поспішає встеляти снігом дорогу для Святого Миколая

Яка зима, такі й олені...

Фото vashipitomcy.ru

Погода на середу, 16 грудня: зима не поспішає встеляти снігом дорогу для Святого Миколая

Вшановується пам’ять преподобного Івана Мовчальника

Якою буде погода на Волині завтра:

16 грудня у Луцьку синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

На теренах Волинської області також спостерігатиметься хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Місцями слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі  від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Найтепліше 16 грудня було у 1950-му році – плюс 8,0 градуса, найхолодніше – у 1997-му році – мінус 24,7 градуса.

Народний прогноз погоди:

16 грудня вшановується пам’ять преподобного Івана Мовчальника. У народі цей день називали Днем Світової Німоти і радили як можна менше розмовляти та розповідати про себе, щоб уникнути безглуздих пліток. Для цього дня є цікава прикмета: якщо сніг падає на талу землю, то людям важко буде жити, а на мерзлу — легше. Якщо цього дня вітер дме з півночі, то вважалось, що будуть великі морози.

Прогноз погоди на післязавтра:

17 грудня також буде хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Місцями слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура  вночі  від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0- 5° тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel