Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У міськраду надійшла петиція: лучани просять відкрити й оновити улюблений «Біг-Бен» (ВІДЕО)

Волинь-нова

У міськраду надійшла петиція: лучани просять відкрити й оновити улюблений «Біг-Бен» (ВІДЕО)

Циферблат на Театральному майдані закритий вже три місяці, ще з нагоди Дня міста

У Луцьку просять відновити роботу найвідомішого годинника Луцька, який мешканці нарекли «Бім-Бомом» і «Біг-Беном».

Пропоную підтримати петицію, розумію, що можуть бути на сьогоднішній день і важливіші проблеми, але як без легенди, відродити БімБом над Театральним, але зробити його «смарт» БімБомом з годинами та датою та іншими потрібними штучками.

Про це йдеться у петиції до місцевої влади Максима Кравченка:

«Відродити БімБом. Доброго вечора! Пропоную підтримати петицію, розумію, що можуть бути на сьогоднішній день і важливіші проблеми, але як без легенди, відродити БімБом над Театральним, але зробити його «смарт» БімБомом з годинами та датою та іншими потрібними штучками:) Дякую за ваш час».

Читайте також: Чому луцький «Біг-Бен» завісили банером, а один з найстаріших годинників міста... раптово зник (ВІДЕО).

Нагадаємо, що нині годинник завішений величезним банером, створеним з нагоди 935-річчя міста. Місцеві мешканці настільки звикли до улюбленого «Біг-Бена», що багатьох його відсутність навіть дратує, мовляв майдан має якийсь неповноцінний вигляд.

Натомість керівниця відділу туризму та промоції Луцької міськради Катерина Теліпська зазначила, що плакат зовсім скоро знімуть.

– У цьому році Луцьк відзначав 935-ту річницю від часу заснування, було проведено дослідження щодо символів, які ідентифікують лучанина і з чим асоціюється місто. Тому наше управління провело брендування події і створило візуалізацію. З того часу плакат розміщений на фасаді будинку, зовсім скоро ми його демонтуємо і годинник буде видно, – каже посадовиця.

Що про відсутність «Біг-Бену» думають лучани, дивіться у сюжеті.

 

Telegram Channel