Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинянин зґвалтував свою знайому у її ж будинку, йому винесли вирок

Тривають слідчі дії.

Фото labur.

Волинянин зґвалтував свою знайому у її ж будинку, йому винесли вирок

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення злочин

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця селища Дубище Рожищенського району, який вчинив сексуальне насильство щодо своєї знайомої.

Про це йдеться у вироку суду від 14 грудня, – Район Рожище.

Обвинувачений зазначив, що того дня зі знайомими випив приблизно 500-600 грамів горілки. Вертаючись додому, зайшов до потерпілої, де усе й сталося.

Обвинувачений 1 жовтня приблизно о 12:00 у будинку, що належить потерпілій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив насильницькі дії щодо потерпілої.

Читайте також: Бив по голові та роздягав: п'яний поліцейський вивіз жінку в поле та вимагав сексу.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав себе винним у вчиненні інкримінованого йому правопорушення. Він підтвердив усі фактичні обставини вчинення цього злочину та розкаявся в скоєному.

Обвинувачений зазначив, що того дня пішов на зупинку транспортних засобів в селі Залісці Рожищенського району, де зі знайомими випив приблизно 500-600 грамів горілки. Вертаючись додому, зайшов до потерпілої, де усе й сталося.

Після вказаних подій обвинувачений пішов додому. В судовому засіданні він просив суд не досліджувати докази в справі, оскільки фактичні обставини вчинення кримінального правопорушення, що покладені в основу обвинувачення, є дійсними й він їх не заперечує.

Потерпіла у своїх показаннях зазначила, що обставини так і відбувалися, як розповів обвинувачений. Вказувала, що в теперішній час майнових і моральних претензій до обвинуваченого не має, просила суд не позбавляти його волі.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення злочину, передбаченого частиною 1 статті 153 Кримінального кодексу, і призначити йому покарання у виді позбавлення волі на три роки. Одночасно суд звільнив обвинуваченого від відбування покарання, замінивши його випробуванням з дворічним іспитовим терміном.

Telegram Channel