Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Любов Мосієвич 27 років очолює горохівських «кобзариків»

Учасники зразкового дитячого гурту-студії «Кобзарик» із керівником колективу Любов’ю Мосієвич і їх гостем – святим Миколаєм.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Любов Мосієвич 27 років очолює горохівських «кобзариків»

Хлопчиків і дівчаток зразкового дитячого гурту-студії «Кобзарик» Горохівського РНД «Просвіта» Святий Миколай поспішав похвалити за чемність й обдарувати пакунками зі солодощами одними з найперших

  Вони ж бо з Дня народження свого славнозвісного колективу вже 27 років поспіль зустрічають святого-улюбленця милозвучними колядками на його честь, віршами, які хочеться слухати-не переслухати, мелодіями бандур і привітними усмішками.  

Й це невимовно прегарно бачити, що обличчя учнів Любові Семенівни змінюються, а «Кобзарик» залишається юним і вродливим розкритими талантами й своєю незрадливою любов’ю до Бога й України.

Стільки ж літ засновниця й керівник «Кобзарика», жінка славна талантом і патріотизмом у рідній Україні й далеко за межами країни Любов Мосієвич, навчає свої співучих вихованців, що найгарніша пісня для кожної душі, то молитва «Отче наш». Нею розумники й зустріли поважного гостя, для якого цими днями навстіж відкриті людські серця і двері в кожній християнській оселі.

Привітання, які «кобзарики» підготували разом із пані Любов’ю, виблискували дитячою щирістю так яскраво, наче зірки в небі. Як і їх, не порахувати, скільки дітей із цього співучого гурту  окрилила його духовна висота! Й це невимовно прегарно бачити, що обличчя учнів Любові Семенівни змінюються, а «Кобзарик» залишається юним і вродливим розкритими талантами й своєю незрадливою любов’ю до Бога й України.

Коли ж цьогоріч висловлювали своє шанування зачарованому милозвуччям  Миколаю, здавалося, не втомляться співати під мелодію срібних струн про милосердя й добро, бажати, щоб у всьому світі під мирним небом були багатими й щасливими дорослі й діти. Ех, якби ж не карантин, то довго-довго б віншували б не лише Чудотворця, а й ще й  батьків і багатьох гостей очікуваного дійства. Однак свято, як завжди, вдалося сонячним від радості і незабутнім. Браво, Любове Семенівно, Вам і Вашим «кобзарикам»!

Telegram Channel