Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині помер заслужений тренер України з легкої атлетики

Співчуваємо родині, друзям та близьким!

Фото: Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

На Волині помер заслужений тренер України з легкої атлетики

17 грудня 2020 року на 85 році життя відійшов у вічність Заслужений тренер України з легкої атлетики Кліщук Михайло Іванович

Пропрацював в обласній ДЮСШ більше 50 років. За час своєї трудової діяльності підготував не одну плеяду спортсменів високого класу (20 майстрів спорту, понад 30 чемпіонів та призерів першостей України). За високі показники на тренерській ниві Михайло Іванович неодноразово нагороджувався Почесними грамотами Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради.

За високі показники на тренерській ниві Михайло Іванович неодноразово нагороджувався Почесними грамотами Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради.

Працюючи тренером-викладачем, будучи досвідченим спеціалістом, вміло передавав свій багаторічний досвід молодому поколінню тренерів та спортсменів, користувався повагою в колективі спортивної школи та всієї спортивної громадськості області.

Колектив Управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації висловлює щирі співчуття родині та близьким у зв’язку із непоправною втратою.

Вічна пам’ять!

Джерело: Управління у справах молоді та спорту Волинської Облдержадміністрації
Telegram Channel