Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Без бороди, але з подарунками завітав Миколай у притулок до юних волинян

Діти були чемними і отримали солодощі.

Фото: Волинська обласна рада.

Без бороди, але з подарунками завітав Миколай у притулок до юних волинян

У переддень свята Святого Миколая голова обласної ради Григорій Недопад відвідав Рожищенський притулок для дітей. Тут наразі перебуває 20 дітей віком від 4 років до 17 років. Усі вони із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах і не в змозі подолати їх за допомогою власних можливостей

Григорій Недопад привітав малечу  із прийдешніми новорічно-різдвяними святами та побажав їм радості, добра і здійснення найзаповітніших мрій. Керівник притулку Леонід Матвійчук розповів голові обласної ради про роботу закладу та про поточні проблемні питання. Голова обласної ради пообіцяв, що депутатський корпус обласної ради нового скликання не залишить притулок без уваги та всіляко сприятиме його ефективній роботі, адже діти, які потрапляють сюди гостро потребують якісної соціально-психологічної допомоги та підтримки.  

Цього ж дня перший заступник обласної ради Юрій Поліщук, аби теж виконати приємну місію та вручити солодкі подарунки, завітав у комунальну установу «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей», що у Ковелі. Це заклад соціального захисту, створений для тривалого (стаціонарного) перебування дітей віком від 3 до 18 років, які опинились у складних життєвих обставинах, надання їм комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, медичної та правової  допомоги. Центр розрахований на 40 вихованців. Наразі тут перебуває 35 дітей.

Це заклад соціального захисту, створений для тривалого (стаціонарного) перебування дітей віком від 3 до 18 років, які опинились у складних життєвих обставинах, надання їм комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, медичної та правової  допомоги.

Директорка закладу, екс-депутатка обласної ради Галина Йовик ознайомила Юрія Поліщука із матеріально-технічною базою центру, а діти підготували для гостей святкове дійство. Перший заступник голови облради побажав дітям, аби вони у ці святкові дні вірили у диво та загадували бажання, які неодмінно здійсняться. Директорці установи він побажав подальших успіхів у роботі та пообіцяв сприяння з боку керівництва та депутатів облради у вирішенні проблемних питань.

Усі солодкі подарунки придбані коштом обласного бюджету в рамках «Обласної комплексної програми з питань підтримки сім’ї, протидії торгівлі людьми та забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків на період до 2021 року».

Джерело: Волинська обласна рада
Telegram Channel