Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Шарф і рукавиці з Волині грітимуть Митрополита Епіфанія і Вселенського Патріарха Варфоломія І (Фото)

Носіть здорові, Ваша Всесвятосте!

Фото: Віктора МАРТИНЕНКА.

Шарф і рукавиці з Волині грітимуть Митрополита Епіфанія і Вселенського Патріарха Варфоломія І (Фото)

Марія Мостепанюк у 87 років зв’язала теплі речі для вищого духовенства, а внук-священник передав високосвященництву подарунки

Про Бабулю, яка в’яже теплі речі написав у фейсбуці священник з Володимир-Волинська Віктор Мартиненко.

«Поки ми тут займаємося своїми справами, Бабуля займається своїми - молиться і в'яже. Днями виконав Бабуліне завдання - вручив подарунок від неї Блаженнішому Митрополиту Епіфанію. Блаженніший вже має чорний шарф від Марії Федорівни, але вона вирішила, що білий пасуватиме до митрополичого клобука. І рукавички - «щоб у руки не мерз» - каже Бабуля і з молитвою від світання в'яже свої дарунки. Предстоятель щиро передав щиру подяку і благословив Бабулю ще багато років в'язати такі теплі і душевні подарунки», – написав ВІктор Мартиненко.

На мої слова, що може рукавиці йому і не знадобляться, адже тут у Стамбулі немає морозів, - Патріарх відповів, що обов'язково вдіватиме їх в Австрії, куди поїде взимку.

Предстоятель щиро передав щиру подяку і благословив Бабулю ще багато років в'язати такі теплі і душевні подарунки», – написав ВІктор Мартиненко.

 

 Раніше, Шарфик і рукавички від Бабулі є тепер у Вселенського Патріарха! Виконав Бабуліне доручення - передав Патріархові шарф і рукавички, які вона зв'язала для нього. - Як омофор, - сказав Його Всесвятість, відразу надів шарф на себе і щиро подякував. На мої слова, що може рукавиці йому і не знадобляться, адже тут у Стамбулі немає морозів, - Патріарх відповів, що обов'язково вдіватиме їх в Австрії, куди поїде взимку», - зазначив священник.

Нагадаємо, 87-річна Марія Мостепанюк не так давно опанувала роботу з ноутбуком, а потім і смартфон. 

 
 
Telegram Channel