Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Цуманському лісництві визначили переможців екоакції

Нагородили переможців.

Фото: ДП Цуманське лісове господарство.

У Цуманському лісництві визначили переможців екоакції

Працівниками ДП «Цуманське лісове господарство» було організовано конкурс для вихованців шкільних лісництв на кращий «Гербарій деревних рослин лісу», до якого активно приєдналися учні Берестянського і Цуманського шкільного лісництва

Діти протягом жовтня-листопада збирали необхідний матеріал, а вже в грудні упорядкували та представили свої роботи. Юні лісівники творчо підійшли до завдання і створили цікаві та пізнавальні колекції деревних рослин. Створення та упорядкування гербарію – це не тільки корисне практичне заняття для любителів природи, а й кропітка робота, яка потребує часу та зусиль.

Реклама Google

В результаті конкурсу серед вихованців Берестянського шкільного ліснитва перемогу здобули: Оксана Папежук, учениця 11 класу, та Юлія Шпорук, учениця 10 класу ЗЗСО І – ІІІ ст. с. Берестяне. Дівчата працювали у тандемі та доклали багато старань для отримання чудового результату.

Створення та упорядкування гербарію – це не тільки корисне практичне заняття для любителів природи, а й кропітка робота, яка потребує часу та зусиль.

А серед учнів Цуманського шкільного лісництва перемогу отримав Городечний Дмитро, учень 7 – Б класу ЗЗСО І – ІІІ ст. смт Цумань.

 

 Нагородити призами та подякувати учням завітали головний лісничий ДП «Цуманське ЛГ» Володимир Левосюк та інженер ОЗЛ Неля Бродоса.

Крім того, хочемо висловити подяку ученицям 8 класу ЗЗСО І – ІІІ ст. с. Берестяне: Грицені Дарині, Чичотці Наталії, Громик Ориславі, Федоришиній Ірині, також ученицям ЗЗСО І –ІІІ ст. смт Цумань: Папежук Іванні, Мельник Дарині, Шкіль Яні, які взяли участь у конкурсі. Усі діти дуже старалися та показали хороший результат. Надалі бажаємо школярам успіху, сил та наснаги до нових звершень.

Джерело: Пресслужба ДП «Цуманське ЛГ»
Telegram Channel