Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Тільки у Луцьку головних ялинок одразу - три (Фото)

Ось такі луцькі красуні-ялинки.

Фото Волинські новини.

Тільки у Луцьку головних ялинок одразу - три (Фото)

На Театральному майдані Луцька сьогодні урочисто засяяла головна ялинка. Тріо зелених красунь осяяних золотом, відтепер символізують початок циклу новорічно-різдвяних свят

Святкове дійство відкрили янголята, після чого покровитель нашого міста, Святий Чудотворець Миколай, привітав усіх присутніх зі святом. Він побажав луцькій громаді миру, злагоди та процвітання. Здійснив символічний рух в сторону ялинок, які враз засяяли тисячами вогнів.

Святкове дійство відкрили янголята, після чого покровитель нашого міста, Святий Чудотворець Миколай, привітав усіх присутніх зі святом.

Привітав лучан та гостей міста й міський голова Ігор Поліщук: «Це свято є особливим для нашого міста, тому що Миколай є його покровителем. В сьогоднішнє, та в усі наступні свята, я хочу побажати усім нам надії, оптимізму, впевненості у тому, що наступний рік буде кращим, гарного настрою та родинного затишку. Нехай ці свята наповнять любов’ю наші серця. - зазначив він. - Цей рік був непростий для усіх нас, для України та світу, але разом з тим, він дав нам можливість звернути увагу на те, на що ми, можливо, менше звертали увагу, і спонукає нас на те, що ми маємо сім’ю, живемо в чудовому місті, маємо роботу. Ми повинні дякувати за ці прості речі. Щиро бажаю усім нам, щоб наступний рік був успішним для нашої громади та нашого міста. Щоб наступний рік був для усіх нас роком розвитку, успіху та процвітання. Бажаю, щоб Господь благословив нас на щасливе життя».

Читайте також У волинському місті ялинку вже 30 років прикрашає одна й та сама людина.

Луцька міська рада.

Фото ІА Волинські новини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telegram Channel