Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У містах України засвітили головні ялинки: де найгарніша (Фото)

Головні ялинки в різних містах України.

Фото 24 каналу.

У містах України засвітили головні ялинки: де найгарніша (Фото)

Традиційно – одна ліпша іншої

У передостанні вихідні 2020 року в українських містах засвітили новірічні ялинки. Цього року не обійшлося й без казусів, але одне можна сказати напевне – різдвяні красуні вже традиційно одна краща за іншу.

Якими були цьогорічні різдвяні ялинки в різних містах, показав 24 канал.

Київ

У столиці головну ялинку країни засвічували мер міста Віталій Кличко в супроводі Святого Миколая. Голограма останнього «охоронятиме» ялинку протягом свят.

Щоправда, саме в столиці не обійшлося без казусу. Одразу після того, як на красуні засяяли вогники, спалахнув і справжній вогонь. На щастя, гірлянду, що зайнялася, миттю потушили.

 

Головна ялинка країни в Києві
 

 

 Львів

А ось у культурній столиці України вирішили випереди всіх і запалили ялинку ще 18 грудня. Щоправда, через пандемію довелося скасувати традиційні масові гуляння біля львівської красуні.

Вперше за багато років не зміг відвідати це дійство й мер Львова Андрій Садовий – він саме хворіє. Втім, у нього знайшлася гідна заміна – «керувала парадом» дружина міського голови Катерина Кіт-Садова.

 

Головна ялинка міста Львова
 

 

 Одеса

Також уже засвітили головну ялинку й у «Південній Пальмірі». Тут в урочистостях з цієї нагоди взяв участь Святий Миколай, а містом проїхалися прикрашені тролейбуси.

Крім того, на Приморському бульварі відкрили «Містечко ласощів», де всім охочим пропонуватимуть різноманітні смаколики.
 

Одеська ялинка

 

 Маріуполь

На Приазов'ї вигадали цікавий спосіб, як не піддавати людей ризику заразитися коронавірусом. Щоб уникнути натовпів людей, ялинки в різних районах міста запалювали серед ночі на 19 грудня.

Коли містяни прокинулися, то в суботній ранок помітили, що різдвяні красуні вже сяють.

 

У Маріуполі – така 

 

Житомир

Тут запалювали головну ялинку міста у вже звичному тандемі Святого Миколая – мера Сергія Сухомлина. Одночасно в центрі міста організували світлове шоу.

Кропивницький

І тут двійка ключових осіб залишилася незмінною – Святий Миколай і мер міста Андрій Райкович. Мери всюди різні, але як тільки Святий усюди встигає?

 

 

 Тернопіль

А ось у Тернополі підійшли до відкриття ялинки дещо креативніше – тут перед тим, як засяяти красуню, влаштували невеличку театральну виставу.

 

 

 Луцьк

Засяяли новорічну красуню й на Волині. У Луцьку її прикрасили привітанням з новим 2021 роком.Тріо зелених красунь осяяних золотом, відтепер символізують початок циклу новорічно-різдвяних свят

 

 Ужгород

У найзахіднішому обласному центрі України різдвяну ялинку мер Богдан Андріїв також засвічував у компанії Святого Миколая, а також разом із дітьми. Всього на новорічній красуні понад 7 тисяч вогників.

 

 

 

Джерело: 24 канал
Telegram Channel