Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У США клієнт залишив ресторану понад 5 тисяч доларів чайових

Віддячив усім, хто в цей день працював.

Фото: ukr.media

У США клієнт залишив ресторану понад 5 тисяч доларів чайових

Щедрий подарунок до Різдва

Один з гостей ресторану в американському штаті Огайо залишив після себе чайові у розмірі 5600 доларів, щоб весь персонал зміг розділити їх між собою.

Як повідомляє CNN, анонімний клієнт пообідав у ресторані Souk Mediterranean Kitchen в Толедо. Після цього він залишив на чай всім 28 співробітникам закладу, включно з тими, хто не працював у цей день. Після поділу кожен співробітник забрав додому по 200 доларів.

«Було багато сліз, я зараз плачу, коли згадую про це. Персонал вашого ресторану стає вашою родиною, і всі піклуються один про одного», - говорить власник і шеф-кухар ресторану Мусса Саллух.

Після поділу кожен співробітник забрав додому по 200 доларів.

Він розповів, що через пандемію кілька співробітників закладу не могли дозволити собі придбати різдвяну ялинку або подарунки для своєї сім'ї, і додав, що лише завдяки щедрим чайовим, це стало можливим.

Саллух відкрив свій ресторан у жовтні 2019 року і, як багато інших власники бізнесу, щосили намагався зберегти його в умовах пандемії. Він зазначив, що такі добрі жести, як зробив один з гостей закладу, слугують нагадування про те, що у майбутньому все буде добре.

«У фінансовому плані пандемія зробила величезний вплив на наш ресторан, утім ми доклали усіх зусиль, щоб вижити. Потім раптово приходить цей джентльмен і дає нам чайові в розмірі 5600 доларів для всіх наших співробітників. «Дякую» буде недостатньо», - наголосив власник закладу.

Джерело: suspilne.media
Telegram Channel