Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Помер відомий музикант, легенда рок-сцени (Фото)

Світла пам'ять!

Фото bigpicture.ru.

Помер відомий музикант, легенда рок-сцени (Фото)

Причина смерті Пелле Алсінга не розголошується

Пелле Алсінг – легендарний барабанщик шведського попрок-гурту помер у віці 60 років, про це повідомляє APnews з посиланням на офіційний акаунт Twitter групи Roxette.

Музикант пішов з життя через рік, як померла солістка групи Марі Фредрікссон після 17-річної боротьби з раком у віці 61 рік.

Він очолив чарти в більш ніж десяти країнах і став найпопулярнішим у Великобританії, досягнувши третього рядка.

«З сумом повідомляємо, що наш улюблений Пелле Алсінг помер сьогодні. Він був не тільки дивним і віртуозним барабанщиком, який допомагав нам створювати Roxette. Пеле був нашим другом, добрим і щедрим, з великим серцем. Він завжди був смішніше нас, з широкою посмішкою на обличчі підтримував всіх в найважчі хвилини», – написали в акаунті Twitter.

«Не описати словами, як ми будемо сумувати за ним. Наші співчуття його родині та друзям».

Читайте також: Помер один із творців мультфільму «Ну, постривай!» (Фото).

Дебютний сингл Neverending Love приніс шведській групі Roxette в їхній рідній країні, а після виходу синглу The Look, їх популярність зросла на міжнародному рівні.

Родом з Хальмстаду, Швеція, Roxette досягли піку популярності, коли їх різдвяний сингл 1987 року It Must Have Been Love був включений до саундтреків Pretty Woman в 1990 році. Він очолив чарти в більш ніж десяти країнах і став найпопулярнішим у Великобританії, досягнувши третього рядка.

 

 

 

Telegram Channel