Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
КуроБик чи ПівнеКінь налякав і здивував мешканців Каменя-Каширського (Фото)

А ви якого персонажа побачили?

Фото: Мій Камінь - Каширський.

КуроБик чи ПівнеКінь налякав і здивував мешканців Каменя-Каширського (Фото)

Що це - НЛО, Чупакабра чи невдала реклама?

«Що це за ЧУДО!!!???? Поставили у нас біля пасажу» запитує у фейсбукспільноті Мій Камінь-Каширськ користувачка Наталя Тимошик. «Це буде відкриватися мясомаркет від агрохолдингу МХП. Ця незвична тварина їх символ» пояснює Світлана Шуляр.

А ви якого персонажа побачили?
А ви якого персонажа побачили?

 Скульптура і справді невідомої тварини сколихнула фантазію користувачів соціальних мереж. «Чупакабра яка буде полювати на телят і курей» - припускає Людмила Карпук. Це півнекінь у стилі примітивізму, - зазначає Людмила Пікуль, або Бикопівень – за версією  Тамари Главацької. «Якесь НЛО!» –  Пише Natalia Kadira, або курокорова – додає Зоя Слуцька, Коровопівня розгледіла у скульптурі  Людмила Король. І не бик і не півень, гібрид якийсь, пише Наталя Шумик, «ГМО куробик» – назвала дивне створіння Valentyna Stepaniuk, Бикокурка, новий вид савця - коментує Мирослав Клімарчук, Півнебик - каже Андрей Вавдиюк, це напевно півбик – коментує Ганна АлексійчукБик і заразився пташиним грипом - припускає Tanya Ostapuk.

Загалом люди зазначають, що отримали шок від невідомого персонажа.

Частина коментататорів все ж припускають, що це реклама, яка привертає увагу до м’ясної крамнички. «М'ясомаркет- величезний асортимент м'яса, від курки до телятини» зазначає  Інна Придатко.  «А що, мізків хватило тільки на таку рекламу?» додає Алла Ковальчук

Реклама Google

Загалом люди зазначають, що отримали шок від невідомого персонажа. «Цікаво як дитині об'яснити, що це за тварина. Це ж треба додуматися до такого!» - питає Наталія Тимошик. «Ну і як малечі пояснити це навіть не мультяшний герой а таке наче на п'яну голову придумане і зроблене», - дивується Люба Гутник. Поставили щоб дітей відлякувати. Там мабуть будуть цукерки продаватимуть, - Олександр Галл

А користувач Elena Levchuk сприйняла такий «витвір» з гумором:  «Сумувати не дають. Певно із Китаю привезли». Жартує й Iryna Matviichuk: Хаха, а до першого січня він повністю перетвориться у бика?

 «Ось таке буває коли усі звірі стоять в одному хліві» – пише Анатолий Кошель.

Одним словом, «І не пташина і не людина» як коментує Андрій Корсак, мабуть з будуна привиділось не те що треба – припускає Світлана Дмитрук.

Але якщо реклама набирає широко обговорення, можна вважати, що маркетологи спрацювали вдало: «Привертає увагу», все ж погоджується Анатолій Кот. «Маркетинг уровень Бог» пише Sofiya Lukyanchuk.

Telegram Channel