Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Святого Миколая на поліцейському авто маленькі волиняни зустріли з неабиякою радістю (Фото)

Волинь-нова

Святого Миколая на поліцейському авто маленькі волиняни зустріли з неабиякою радістю (Фото)

Святого Миколая Чудотворця неабияк шанують в Україні. Він покровитель воїнів, водіїв, подорожуючих, бідних та дітей. Саме діти чекають цього свята чи не найбільше, адже Святий Миколай завжди приходить вночі з омріяними подарунками, та кладе їх під подушку

У святкові дні до домівок дітей поліцейських та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах Іваничівського району також завітав Святий Миколай разом з поліцейськими офіцерами громад та старшим інспектором з ювенальної превенції Аліною Редька на службовому автомобілі. Діти з неабияким щастям та радістю зустрічали гостей, які вітали малечу зі святом та подарували їм подарунки.

Завдяки спільним зусиллям вдалося відвідати більше 100 діточок.

Як зазначив керівник Іваничівського відділення поліції Вячеслав Мартинюк - щороку діти з щирою цікавістю чекають новорічних свят, подарунків, тепла та уваги. Подібні заходи є дуже важливими, адже вони, хоч і частково, але все ж таки допомагають здійснити дитячі мрії, наповнити свята атмосферою добра і казковості. Здавалося б, невеличка увага, проявлена до дітей, але вона викликала неймовірну щиру радість, посмішки та відчуття свята.

Реклама Google

Поліцейські Іваничівського відділення поліції висловлюють слова вдячності всім небайдужим людям, які долучилися до ініціативи правоохоронців. Завдяки спільним зусиллям вдалося відвідати більше 100 діточок.

Джерело: Іваничівське відділення поліції
Telegram Channel