Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Вбивство бізнесмена у Рівному: що відомо про Едуарда Патіса (Фото)

Світла пам‘ять!

Фото rivnenews.

Вбивство бізнесмена у Рівному: що відомо про Едуарда Патіса (Фото)

На момент вбивства підприємцю 50 років

У Рівному вчора ввечері, 21 грудня вбили відомого місцевого бізнесмена Едуарда Патіса. У поліції кажуть, що вже затримали вбивцю, 31 річного жителя Рівненського району, передає rivnenews.

Едуард Патіс був власником магазину «Гастроном» на вулиці Льонокомбінатівській, у якому також розташовано кафе «Рюмочна». Саме біля цього закладу і сталося вбивство.

Едуард Патіс отримав забої потилиці та кисті руки, повернувся до магазину, взяв пістолет і двічі вистрелив у противників. Зброя була заряджена гумовими кулями.

До слова, у 2019 році Едуард Патіс вже потрапляв у скандальну ситуацію зі стрільбою. Тільки тоді стріляли не у нього, а він. Відомо, що двоє нетверезих рівнян справляли потребу під стінами його магазину. Побачивши це, власник зробив їм зауваження. Після цього між чоловіками виникла сутичка, Едуард Патіс отримав забої потилиці та кисті руки, повернувся до магазину, взяв пістолет і двічі вистрелив у противників. Зброя була заряджена гумовими кулями.

Потерпілі отримали травми плеча і ноги. Едуард Патіс заявив, що це була самооборона.

Читайте також: На Рівненщині чоловік задушив рідну матір.

У жовтні 2020 року підприємець балотувався до Рівненської міської ради у списках партії «Перемога Пальчевського».

На момент вбивства Едуарду Патісу було 50 років. У нього залишилися дружина та син.

До слова, напередодні свого вбивства підприємець розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці пост зі словами «Жити треба так, щоб кожен хто з тобою спілкувався, потім шкодував, що ти не поруч…»

 
 

 

Telegram Channel