Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ловлять на гарячому: волиняни масово крадуть рибу (Фото)

Волинь-нова

Ловлять на гарячому: волиняни масово крадуть рибу (Фото)

Порушення рибальства та безгосподарське майно, – результат рейду Волинських рибпатрульних

18  та 19 грудня 2020 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили рибоохоронний рейд водоймами Шацького та Любомльського районів Волинської області.

Так, 18 грудня було обстежено оз. Велике Згоранське, поблизу с. Згорани Любомльського району. Порушень рибальства на водоймі не зафіксовано.

З водойми вилучено 6 од. сіток, загальною довжиною 500 метрів. В сітках знаходилася риба: 3 екз. судака та 5 екз. ляща.

Пізніше під час рибоохоронної роботи на оз. Люцимер Шацького району виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 6 од. сіток, загальною довжиною 500 метрів. В сітках знаходилася риба: 3 екз. судака та 5 екз. ляща. Водні біоресурси в живому стані повернено у водне середовище. Заборонені знаряддя вилучено, складено відповідний акт.

Читайте також: Крадуть ліс: затримали двох волинян із завантаженими деревом автомобілями.

Реклама Google

Наступного дня під час обстеження оз. Пісочне, поблизу с. Мельники Шацького району викрито двох громадян, які порушували Правила рибальства. На осіб оформлено протоколи про адмінправопорушення та накладено відповідні штрафні санкції.

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360 78 40.

 

 

 

Telegram Channel