Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Ковелі 50 юних акробатів переїхали у нове приміщення

У клубі займаються діти віком від чотирьох до дванадцяти років.

Фото Ковельська міська рада.

У Ковелі 50 юних акробатів переїхали у нове приміщення

У ці святкові дні справив новосілля спортивний клуб « Надія». У ньому займається понад 50 дітей від чотирьох до дванадцяти років, яких акробатиці навчає тренер Олена Гаврилейко

 

 У розпорядженні колективу тепер світле і просторе приміщення на вулиці Володимира Кияна. Сучасний ремонт у ньому допоміг зробити підприємець Петро М’якота, долучились батьки.

З нагоди переїзду  «Надія» організувала справжнє свято спорту та краси.

З нагоди переїзду  «Надія» організувала справжнє свято спорту та краси. Серед почесних гостей -  керуючий справами виконавчого комітету міської ради Іван Чуліпа. Він передав найщиріші зичення  від міського Ігоря Чайки та наголосив, що  місцева влада готова підтримувати ініціативи клубу. Привітав  дітей з гарною подією, а також зі святом Миколая та вручив солодкі подарунки.

Від відділу фізичної культури і спорту виконавчого комітету Петро М’якота отримав Подяку за свою благодійницьку діяльність. Також нагороди вручили будівельникам, які здійснювали ремонт, та спонсору змагань - торговому центру «Акцент». 
А кульмінацією зустрічі стало спортивне дійство. Усі, затамувавши подих, спостерігали за майстерним виступом юних акробатів. Талановиті діти демонстрували свої вміння та здібності. Крім аплодисментів вони отримали медалі та подарунки.

 

 

Джерело: Ковельська міська рада.
Telegram Channel