Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
До Луцького зоопарку привезли нове милоття (Фото)

Маленьку привезли з Одеси.

Фото Павла Березюка.

До Луцького зоопарку привезли нове милоття (Фото)

Дівчатко вже призвичаїлося до нових умов

Родина Луцького зоопарку вчергове поповнилася новим мешканцем. Нещодавно із одеського розплідника до них приїхала самичка левиноголового тамарина.

Про це повідомили на сторінці комунального підприємства у фейсбуці. 

Дівчинка ще зовсім молоденька, віком лише 6 місяців. Тваринка вже адаптувалася до нових умов. І тішить доглядачів своєю вдачею. Бо, наприклад, вміє вимагати їжу, а не чекати визначених годин годування. Або з цікавістю позує, не залишаючи думки заволодіти фотоапаратом

Мала вміє вимагати їжу, а не чекати визначених годин годування. Або з цікавістю позує, не залишаючи думки заволодіти фотоапаратом

Щодо найближчих планів, то з настанням весни шукатимемо самичці пару. А стосовно глобальніших завдань до реалізації, то керівництво комунального закладу не полишає надії облаштувати у Луцькому зоопарку експозицію з маленькими приматами.

До слова, їх називають ігрункові (Callitrichidae) і зараховують до широконосих мавп Нового Світу. Родина налічує до 40 видів у шести родах. А в зоопарку обласного центру Волині вже проживає дві пари білувухих ігрунок (наступні чотири фото).

Читати також: Мама Даша, тато Льончик і їхній син Любарт: у Луцькому зоопарку можна поспостерігати за сімейством

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Джерело: Луцький зоопарк
Telegram Channel