Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Поліція підтвердила, що луцька підприємиця, яка вчинила ДТП на Відродження, була п’яною

ДТП на Відродження.

Фото поліції Волині.

Поліція підтвердила, що луцька підприємиця, яка вчинила ДТП на Відродження, була п’яною

Це підтвердили результати лабораторних аналізів

Одна з учасниць автопригоди на проспекті Відродження в Луцьку була нетверезою.У  крові жінки, яка керувала Audi Q5, виявили 0,8 проміле алкоголю

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині. 

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилась 19 грудня, близько 23-ї години, на проспекті Відродження, у Луцьку: тоді зіткнулись Audi Q5, Chevrolet Aveo, Renault Megane. У результаті аварії постражадали 5-річна дитина та жінка. 

Близько 1 години ночі, 20 грудня, у водійки Audi Q5 відібрали необхідні зразки в наркодиспансері, результат надійшов уже ввечері, 21 грудня: у її крові було в 4 рази більше алкоголю від допустимої норми 0,2 проміле. Інші двоє водіїв виявились тверезими. 

У ДТП постраждала 5-річна дитина. Нині вона в реанімації

Поліція продовжує неупереджено встановлювати всі обставини аварії, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводяться судові й автотехнічні експертизи, після чого прийматиметься кінцеве процесуальне рішення й матеріали спрямовуватимуться до суду.

 

Читати такожСтрашну ДТП, у якій постраждала дитина, спричинила скандальна луцька підприємиця

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel