Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Голова наглядової ради Володимир-Волинської птахофабрики запрошує на «Благодійну каву»

Добра справа для захисників.

Фото: Вежа.

Голова наглядової ради Володимир-Волинської птахофабрики запрошує на «Благодійну каву»

Проєкт розпочинає збір коштів для потреб військовослужбовців

Автором ініціативи є володимирчанка Ольга Жигунова, має за мету «допомогти людям, які воюють на сході країни. Також є побажання закупити для них кілька електронних книг. На щось глобальніше можна буде сподіватися, коли буде відомо результат зустрічей», – йдеться на її сторінці.. Зустрічайте лот - Аліну Сич, голова наглядової ради Володимир-Волинської птахофабрики. Жінка з колосальною енергією та темпераментом, яка зуміла налагодити роботу одного з найбільших підприємств не лише міста, але й західного регіону країни.

 

 За період керівництва Аліна Вікторівна вивела Володимир-Волинську птахофабрику в число лідерів харчової промисловості України та реалізувати інноваційний проект із вирощування курятини без використання антибіотиків та стимуляторів росту.

Якщо щось і варто робити, то тільки те, що прийнято вважати неможливим.

Аліна Сич є прихильницею здорового способу життя, займається спортом ( біг) разом із чоловіком. Вона вкладає багато роботи в розвиток команди та корпоративного духу підприємства, яке об'єднує понад 1600 співробітників.

Життєве кредо Аліни Сич: Якщо щось і варто робити, то тільки те, що прийнято вважати неможливим.

Ми переконані, що випити кави з такою жінкою та отримати змогу поспілкуватися у неформальній обстановці це чудова можливість для кожного.

Стартова ціна: 150 грн. Мінімальна сума збільшення ставки - 20 гривень. Наразі ставка доросла до 3600 гривень, її пропонує за зустріч з Аліною Сич приватний підприємець Дмитро Чернишов.

Джерело: Благодійна кава
Telegram Channel