Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Українець прив’язав до дерева знайомого та залишив помирати

Зловмисник проведе 9 років за ґратами.

Фото Pixabay.

Українець прив’язав до дерева знайомого та залишив помирати

На Хмельниччині 24-річного херсонця судили за жорстоке вбивство

У травні 2017 року в лісосмузі поблизу села Кам’янка Кам ’янець-Подільського району місцевий мешканець натрапив на моторошну знахідку – рештки тіла людини, передає vsim.ua. Було встановлено, що загиблим є 34-річний житель Кам ’янця- Подільського, з яким рідні втратили зв’язок ще у березні 2016-го. Згодом правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 24-річний херсонець.

Залякуючи зброєю, раніше судимий мешканець Херсона, прив’язав потерпілого мотузкою і скотчем до дерева та залишив помирати.

З’ясувалося, що чоловіки виїхали за місто, аби з’ясувати стосунки. Залякуючи зброєю, раніше судимий мешканець Херсона, прив’язав потерпілого мотузкою і скотчем до дерева та залишив помирати.

Нагадаємо, водій намагався застрелитися: в Києві поліція влаштувала погоню.

Чоловіка визнали винним за частиною 3 статті 146 (незаконне позбавлення волі людини із застосуванням зброї, що спричинило тяжкі наслідки), частиною 3 статті 135 (залишення в небезпеці) та частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Telegram Channel