Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У 2021-ому в Луцьку утеплять 9 дитсадків

Термомодернізація відбудеться за кошти НЕФКО.

Фото Трибуна.

У 2021-ому в Луцьку утеплять 9 дитсадків

Депутати затвердили програму розвитку освіти Луцької міської територіальної громади на наступні чотири роки

Про це йшлося сьогодні, 23 грудня, під час пленарного засідання позачергової другої сесії Луцької міської ради.

Отож, загальний обсяг коштів, необхідних для реалізації програми, - 396 мільйонів 493 тисячі гривень, з них 116 мільйонів 678 тисяч – кошти міської територіальної громади, 279 мільйонів 815 тисяч – кошти інших джерел.

Проєкт добудови 13-ї школи отримав найвищий рейтинг серед об’єктів Волинської області, які подали на розгляд Державного фонду регіонального розвитку.

У бюджеті розвитку також передбачено 5,5 млн грн на ремонти в школах Луцька і сіл, що приєдналися.

Реклама Google

Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що наступного року продовжиться співпраця з корпорацією НЕФКО, що дасть можливість термомодернізувати дев'ять дитячих садочків та десяту школу. «Крім того, проєкт добудови 13-ї школи отримав найвищий рейтинг серед об’єктів Волинської області, які подали на розгляд Державного фонду регіонального розвитку. Подали проєкт на добудову спортивного залу у  27-й школі та садочок № 15. Вважаю ці проєкти вкрай важливими для нашого міста, і було б дуже добре, якби вони отримали підтримку ДФРР», - наголосив міський голова.

Читайте таткож Сміттєспалювальної печі на полігоні твердих побутових відходів у селі Брище не буде.

Крім того, Ігор Поліщук зауважив, що передбачать кошти на добудову школи у Заборолі та на завершення робіт у Княгининівській школі та садочку.

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel