Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сильно обморозив руки: волинський «кіборг» просить допомоги (Фото)

Перебував на бойовій позиції тривалий час при температурі -30 градусів.

Фото volynnews.

Сильно обморозив руки: волинський «кіборг» просить допомоги (Фото)

Захисник Донецького аеропорту з 80-ї бригади, волинянин Андрій Луцик потребує коштів на лікування

Дмитро Василенко нагадав, що 20 січня 2015 року сержант 80-ї бригади Луцик потрапив під суцільний обстріл в районі ДАПу, де перебував на бойовій позиції тривалий час при температурі -30 градусів. У результаті волинянин отримав важкі обмороження кінцівок обох рук II-III ступеня. З того часу вже 5 років Андрій Луцик живе з постійною загрозою ампутації кистей рук, ампутацією часток пальців, з низкою ремісійніх захворювань та з нестерпним болем.

За новим призначенням лікарі рекомендують застосувати нові високовартісні препарати, серед яких – рідкісні ліки «АКТЕМРА».

Про це у фейсбуці написав волонтер Дмитро Василенко, передає Волиньпост.

Під час останньої консультації в лікаря-ревматолога, доктора меднаук, професорки Єгудіної В.Д. (грудень 2020 року), медики колегіально вирішили змінити лікування, тому що протягом трьох років немає бажаного результату саме щодо склеродермії.

За новим призначенням лікарі рекомендують застосувати нові високовартісні препарати, серед яких – рідкісні ліки «АКТЕМРА». На сьогодні орієнтовна сума лікування Луцика - 290 тисяч гривень.

Читайте також: «Чоловік рятується від болю… роботою»: волинянка просить допомоги для коханого.

Реклама Google

«Ця сума нереальна для інваліда війни I групи. Андрій ще виховує двох синів, дружина Наталка працює у дитячому садочку..

Державою забезпечення ліками такого пацієнта в повному обсязі за рецептом лікаря не передбачено... Державних та місцевих Програм, що покриють лікування Героя війни не існує! До цього часу, на протязі 5 років, Андрію на лікування збирали кошти в соцмережах волонтери, виділялися рішенням місцевих рад та приватними благодійниками. Лікарі відмовлялися від гонорарів. Шукаємо кошти і можливість придбати ліки для інваліда війни Андрія Луцика», – написав волонтер.

5168757406075590 (ПриватБанк)
Отримувач: Луцик Андрій Миколайович

 
 

 

Telegram Channel