Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Любешівську лікарню взяли на баланс селищної громади і затвердили її фінансову підтримку

Бюджет депутати прийняли одноголосно.

Фото: Любешівська ОТГ.

Любешівську лікарню взяли на баланс селищної громади і затвердили її фінансову підтримку

Відбулася чергова третя сесія селищної ради восьмого скликання

У засіданні взяли участь 22 депутати. Розглянуто  47 питань порядку денного та прийняті відповідні рішення. Насамперед розгляду питань передувало  депутатське звернення Сергія Неймарка щодо перенесення  лінії електропередач  в с. Підкормілля, яку проведено через територію ЗДО. Зазначене звернення направлено на опрацювання.

Головним питанням сесії було обговорення та голосування за  бюджет територіальної громади  на 2021 рік, рішення  з даного питання підтримали одноголосно.

Реклама Google

Окрім бюджету були ще й інші питання, над якими працювали депутати, зокрема: внесли  зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки; затвердили Цільову соціальну програму розвитку фізичної культури та спорту Любешівської селищної ради  на 2021-2025 роки; затвердили Програму підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів сімей загиблих Любешівської селищної ради на 2021 – 2025 роки.

Головним питанням сесії було обговорення та голосування за  бюджет територіальної громади  на 2021 рік, рішення  з даного питання підтримали одноголосно.

Також розглянуто і майнові питання: відтак депутати підтримали рішення селищної ради про входження в засновники, перейменування та затвердження Статуту комунального підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради у новій редакції, утворили комісію з приймання-передачі майна КНП «Любешівська центральна районна лікарня» Любешівської районної ради із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради. Потому затвердили Програму фінансової підтримки комунального  підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради на 2021 рік.

Разом з тим, рішеннями селищної ради:  внесені зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Любешівської селищної  ради;  затверджено Положення про філії опорного закладу загальної середньої освіти «Люб’язівський ліцей» Любешівської селищної ради; створено комісію з приймання-передачі незавершених капітальних інвестицій, необоротних активів та фінансових ресурсів закладів дошкільної освіти зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради; внесено зміни до рішення Любешівської селищної ради «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Любешівської селищної ради».

Читайте також:  Волинське місто виграло медичний грант на 100 тисяч євро

Окрім того, під час засідання сесії депутати більшістю голосів затвердили старосту Любешівської селищної ради, яка здійснюєватиме свої повноваження у селах Бірки і Вітуле – Світлану Костючик. Кандидатуру Миколи Лавринюка,  повноваження якого поширюватимуться на села Залаззя та Діброва,  – депутати  не підтримали.

Інші всі питання стосувалися земельної сфери.

Джерело: Любешівська громада
Telegram Channel