Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Бюджет Ковеля-21: на що підуть гроші

Капітальні вкладення визначені в розмірі понад 74 мільйонів 611 тисяч.

Фото Твоє місто.

Бюджет Ковеля-21: на що підуть гроші

Відповідно до затвердженого депутатами документу, обсяг фінансового ресурсу Ковеля на наступний рік становитиме понад 665 мільйонів гривень

Про це написав на своїй сторінці у Facebook міський голова міста Ігор Чайка. Він детально розповів, на що будуть витрачені кошти:

«Капітальні вкладення визначені в розмірі понад 74 мільйонів 611 тисяч. У наступному році першочергово будуть виконуватись роботи на тих об’єктах, на які уже підготовлена проєктно-кошторисна документація.

У 2021 продовжимо капітальний ремонт на вулицях Павлова, Відродження, відремонтуємо Заводську.

У 2021 продовжимо капітальний ремонт на вулицях Павлова, Відродження, відремонтуємо Заводську.

Ігор Чайка.
Ігор Чайка.

 Крім того, на поточний ремонт доріг та їх зимове утримання плануємо використати майже 30 мільйонів гривень.

Прибудинкові території будуть оновлені за адресами: вул. Театральна, 28 — вул. Мічуріна, Відродження (від ж/б №4 до Тараса Боровця), Володимира Кияна, 47-49, вул. 40 років Перемоги, 13, вул. Незалежності, 80 - Вербицького, 2, вул. Смирнова, 14а.

Читайте також Мер волинського міста захворів на коронавірус.

Понад мільйон гривень буде спрямовано на прокладання мереж водовідведення, що по вулиці Мстислава. Водогони продовжать будувати в районі Ковеля-2. Реконструкцію вуличного освітлення здійснять на Луцькій-Ольжича.

Також заплановані роботи в закладах освіти. Це - капітальний ремонт фасаду ЗДО №12 «Золота рибка», продовження капітального ремонту фасаду ліцею №3, санвузлів ЗЗСО №12, на умовах співфінансування - ремонт даху ЗЗСО№8.

Місто спрямує кошти на ремонт в КЗ КДЮСШ ім. Є. Кондратовича. Також на умовах співфінансування - 30% (7,5 мільйона гривень) передбачено на будівництво спортивного ядра колишнього «Локомотиву». Понад 360 тисяч гривень виділено на капітальний ремонт ДЮСШ№1.

7,2 мільйона отримає Ковельське МТМО. Цю суму використають на будівництво приймального відділення та капітальний ремонт даху лікарні.

Передбачено 2 мільйони гривень на співфінансування проєктів ОСББ, які вони зможуть реалізувати на конкурсній основі.

Мільйон гривень виділено на «Бюджет участі». Буде розроблене відповідне Положення, аби люди або ж громадські об’єднання мали змогу реалізувати свої цікаві проєкти», – зазначив мер.

Telegram Channel