Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Інформація про «готель у морзі» в Луцьку не відповідає дійсності

НАсправді моргу в цьому приміщенні не було.

Фото Район.Луцьк

Інформація про «готель у морзі» в Луцьку не відповідає дійсності

Бо насправді у приміщенні, яке виставлять на інвестиційний конкурс, був не морг, а лише адміністрація бюро судово-медичної експертизи

Про це повідомили у міській раді.

Будівлю передати в оренду на 20 років, при умові, що власник зробить реставрацію згідно охоронного договору і влаштує там готель, ресторан чи інший заклад.

23 грудня на другій позачерговій сесії Луцької міської ради під час розгляду питання «Про затвердження Програми національно - патріотичного виховання дітей та молоді Луцької міської територіальної громади на 2021-2023 роки» міський голова Ігор Поліщук розповів про плани міської влади щодо приміщення на вулиці Кафедральній, 4. Зокрема, звідти планують виселити бюро судово-медичної експертизи, центр національно-патріотичного виховання міської ради та інші організації, а приміщення - виставити на інвестиційний конкурс. Будівлю передати в оренду на 20 років, при умові, що власник зробить реставрацію згідно охоронного договору і влаштує там готель, ресторан чи інший заклад.

Читайте також У Луцьку прийняли бюджет на 2021 рік: на що підуть гроші.

Однак, окремі інтернет-видання спотворили інформацію, наголосивши, що у приміщенні, де раніше був морг, зроблять ресторан та готель. Насправді, у цій будівлі ніколи не було моргу, а там розміщується лише адміністрація бюро судово-медичної експертизи (бухгалтерія та амбулаторія).

Такі висловлювання є некоректними та шкодять інвестиційній привабливості об’єкта, наголосили у міській раді.

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel