Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Двоє підлітків палкою до смерті забили собаку

Зловмисникам загрожує штраф у 1700 гривень, або обмеження волі до трьох років.

Фото pexels.com.

Двоє підлітків палкою до смерті забили собаку

Кричущий інцидент трапився у Бродах Львівської області

Поліція почала розслідування жорстокого побиття собаки місцевими підлітками. Справу відкрили після поширеного у соцмережах відео, на якому зафіксовані знущання над твариною. Наразі правоохоронці шукають людей, яким відомі час, місце та імена причетних до цього підлітків, і закликають самих підлітків прийти до поліції.

Дівчина сміється і підбурює хлопця бити більше

На поширених 26 грудня відео помітно, як в темну пору доби двоє підлітків знущаються зі собаки. Тварину запхали до мішка, підчепили до дерева  і почали бити палицею. На записі чути два голоси – чоловічий і жіночий, при цьому дівчина сміється і підбурює хлопця бити більше. Помітно, що відео завантажене із Instagram, на ньому затегані (згадані) два користувачі соцмережі, ймовірно, учасники побиття. За неперевіреною інформацією, собака після цього помер.

«Під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили публікацію, у якій йшлось про те, що нібито у місті Броди невідомі особи знущались над собакою – вони кинули тварину в мішок і побили її, внаслідок чого вона загинула. Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини, зокрема день, час та місце, де сталась подія, а також осіб, причетних до вчинення правопорушення, просимо зголоситись на оперативну лінію 102 або у Бродівське відділення поліції», – повідомили правоохоронці.

Нагадаємо, викрили 24-річну сутенерку, яка організовувала інтимні зустрічі на Волині та Рівненщині.

Додамо, що за жорстоке поводження із твариною, яке вчинене умисно або призвело до її смерті, загрожує кримінальною відповідальністю.

Telegram Channel