Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ліонель Мессі назвав Пепа Гвардіолу та Луїса Енріке найкращими тренерами, з якими йому довелося працювати

Жива легенда...

Фото REUTERS.

Ліонель Мессі назвав Пепа Гвардіолу та Луїса Енріке найкращими тренерами, з якими йому довелося працювати

Під їх керівництвом він тричі вигравав Лігу чемпіонів...

Зірковий нападник «Барселони» Ліонель Мессі назвав двох найкращих тренерів, під керівництвом яких йому доводилося грати.

Про це він сказав в інтерв'ю La Sexta, передає УНІАН з посиланням на Marca.

Аргентинець виділив Пепа Гвардіолу і Луїса Енріке.

Аргентинець виділив Пепа Гвардіолу і Луїса Енріке.

«У Пепа є щось особливе, він змушує вас дивитися на речі по-іншому: як він готується до матчів, як потрібно захищатися, як атакувати... Він точно скаже вам, якою буде гра, як вам потрібно атакувати, щоб перемогти.

Мені пощастило, що я провів багато часу з Гвардіолою і Луїсом Енріке - двома найкращими. Вони багато чому навчили мене у футболі, включаючи тактичної мудрості», - сказав Мессі.

Під керівництвом Гвардіоли Мессі виступав з 2008 по 2012 роки, а Луїс Енріке тренував аргентинця з 2014 по 2017-й. З цими наставниками Мессі загалом три рази виграв Лігу чемпіонів зі своїх чотирьох.

Відзначимо, що в «Барселоні» Мессі також грав під керівництвом Франка Райкарда, Тіто Віланови, Херардо Мартіно, Ернесто Вальверде, Кіке Сетьєна, а зараз працює з Рональдом Куманом.

У збірній Аргентини у нього було дев'ять наставників: Хосе Пекерман, Альфіо Басіле, Дієго Марадона, Серхіо Батіста, Алехандро Сабелья, Херардо Мартіно, Едгардо Бауса, Хорхе Сампаолі і нинішній тренер команди Ліонель Скалоні.

Telegram Channel