Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Працівник газети Волинської єпархії здобув бронзу на Міжнародному конкурсі карикатур

Митець з усмішкою попереджає: ангел-охоронець може й не встигнути підставити своє крило надто нерозважливій людині.

Карикатура Миколи Волошина.

Працівник газети Волинської єпархії здобув бронзу на Міжнародному конкурсі карикатур

Нагороду виборов художник друкованого видання «Волинських єпархіальних відомостей»

Член редакції «Волинських єпархіальних відомостей» Микола Волошин здобув третє місце на Міжнародному конкурсі карикатур у Сирії. Про це інформує сайт pravoslaviavolyni.org.ua.

Реклама Google

Оскільки темою було «Письменник і його творчість», художник ніби запитує: «Де літератору слід черпати натхнення? Хто важливіший і хто більше впливає на автора – сили світла чи навпаки?»

Волошин давно працює у жанрах шаржу й карикатури, у нього були виставки у нас і за кордоном, він оформив чимало книжок.

Читайте також: Фільм про священника — ​тата 14 дітей із Любешівщини — здобув «Приз глядацьких симпатій».

Волошин давно працює у жанрах шаржу й карикатури, у нього були виставки у нас і за кордоном, він оформив чимало книжок. А під час локдауну взяв участь у міжнародних конкурсах та віртуальних виставках. Його роботи різноманітної тематики відібрано для експозицій у Японії, Бразилії, Португалії, Індонезії, Словенії, Македонії та інших країнах. До каталогу XIV Міжнародного салону карикатур на тему «Небезпеки на дорогах» у Загребі (Хорватія) увійшла його робота «Нові вершники апокаліпсису». На виставці міжнародного конкурсу «Графікатур» у м. Люббен (Німеччина) на тему «Мобільність» («Рухливість») Микола своїм твором з усмішкою попереджає: ангел-охоронець може й не встигнути підставити своє крило надто нерозважливій людині.

Telegram Channel