Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Чоловік пройшов 40 тисяч кілометрів, щоб схуднути

В день чоловік проходив по 50 км.

Фото ілюстративне.

Чоловік пройшов 40 тисяч кілометрів, щоб схуднути

В Ірландії 70-річний Вінод Баджай за чотири роки пройшов пішки 40 075 кілометрів, тобто еквівалент окружності Землі, при цьому не покидаючи своє місто

Бізнес-консультант у відставці живе у Лімеріку, народився чоловік в Індії. У 2016 році він вирішив схуднути й почав ходити на прогулянки. Він використовував на своєму телефоні трекер активності, щоб фіксувати свій прогрес, пише The Independent.

«Одного ранку я прокинувся не для того, щоб сказати, що піду на земну прогулянку чи спробувати потрапити до рекордів Гіннеса. Я просто хотів піти, бо хотів схуднути. У мене була трохи зайва вага», – розповів Баджай.

В день чоловік проходив по 50 км.

Через рік він з'ясував, що пройшов окружність Місяця. На другий рік чоловік закінчив коло Марса, це приблизно близько 20 000 кілометрів. Тому він вирішив пройти відстань рівну окружності Землі.

В день чоловік проходив по 50 км. Під час пандемії мотивував людей продовжувати займатися активністю, при цьому дотримуючись усіх правил карантину. Коли в Ірландії був введений локдаун Баджай пройшов майже 9 тис. км залишаючись в радіусі п'яти кілометрів від свого будинку.

Завершив свій марафон Баджай у вересні, пройшовши понад 54,6 мільйона кроків за 8322 години та спаливши майже 1,5 мільйона калорій за 1500 днів.

Він звернувся до Рекордів Гіннеса з проханням встановити новий світовий рекорд як перша людина, яка пройшла еквівалент окружності Землі.

Telegram Channel