Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Прив'язали до вантажівки: чоловіки, які незаконно рубали ліс, познущалися над журналістом (Фото, відео)

Тривають слідчі дії.

Фото nv.ua.

Прив'язали до вантажівки: чоловіки, які незаконно рубали ліс, познущалися над журналістом (Фото, відео)

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

У Львівській області працівники лісгоспу жорстоко побили журналіста і екоактивіста Василя Василитина, який намагався перешкодити незаконній вирубці, повідомив у себе у Facebook Володимир Явдик, передає nv.ua.

Інцидент стався 23 грудня у селі Лавочне Сколівського району.

Як написав у себе у соцмережі Явдик, коли активіст зупинив лісовоз, який, на його думку, займався незаконною вирубкою дерев, і почав знімати те, що відбувається, з машини вийшли четверо чоловіків і почали його бити, а коли той втратив свідомість, забрали телефон і гроші.

Дві дівчини і старший поліцейський вели себе зухвало, нахабно, говорили всім людям бігом розійтися і дати дорогу лісовозу, тому що зараз всіх заберуть, забороняли знімати на камери, тобто було зрозуміло, що дані поліцейські захищали катівників з лісгоспу.

Читайте також: Називаються газовиками: у Луцьку шахраї обкрадають квартири.

Також повідомляється, що чоловіка прив’язали до бампера вантажівки і спробували виїхати з ним, однак на допомогу потерпілому прийшли місцеві жителі, які заблокували рух і викликали поліцію та медиків.

«Приїхала патрульна поліція. Дві дівчини і старший поліцейський вели себе зухвало, нахабно, говорили всім людям бігом розійтися і дати дорогу лісовозу, тому що зараз всіх заберуть, забороняли знімати на камери, тобто було зрозуміло, що дані поліцейські захищали катівників з лісгоспу. І тут слава Богу приїхала швидка допомога. Почали надавати першу медичну допомогу побитому», — розповів Явдик.

 

 

 

 

Telegram Channel