Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Нововолинську відкрили Клієнтський простір для споживачів природного газу

У новому офісі надаватимуть весь спектр послуг із розподілу газу та газопостачання.

Фото: Нововолинська міська рада.

У Нововолинську відкрили Клієнтський простір для споживачів природного газу

Клієнтський простір 104.ua, який знаходиться в приміщенні Нововолинської дільниці «Волиньгаз», став дев’ятим на Волині, який працюватиме у форматі “відкритого простору”. Сьогодні, 29 грудня, тут відбулося урочисте його відкриття. Майже 30 тисяч нововолинців, а також мешканці найближчих сіл  зможуть отримати у новому офісі весь спектр послуг із розподілу газу та газопостачання. Відвідувачів  обслуговуватиме четверо менеджерів

З приємною подією колектив Нововолинської дільниці «Волиньгаз» привітав  заступник міського голови Олександр Громик.

 

 

-Відкриття сучасного центру відкриває ширші  можливості жителям Нововолинської громади оперативно  отримувати якісні послуги. Сподіваюся, що завдяки новому підходу до надання послуг, новий сервіс стане  зручним для клієнтів, а працівникам буде приємно працювати у комфортних сучасних умовах, – наголосив Олександр Громик.

Голова правління «Волиньгаз» Мирослав Коротя розповів,  що паралельно  з відкриттям сучасних центрів підприємство постійно запроваджує нові онлайн-сервіси, якими варто скористатися у сучасних реаліях пандемії.

Начальниця  волинського управління клієнтського простору 104.ua Ольга Тимощук додала, що онлайн-сервіси є дуже важливими і зручними  у цей непростий час.

А новенький клієнтський простір у Нововолинську – це чудова можливість роз’яснити ширшому колу споживачів, а особливо поважного віку, про сучасні канали комунікації.

-Найпопулярніший канал комунікації між компанією та клієнтом -платформа 104.ua. Там споживачі природного газу зможуть не лише сплачувати за газ і його доставку, а й передавати показання газового лічильника, переглядати історію платежів, завантажувати платіжки швидко та зручно, – зазначила Ольга Тимощук. 

А новенький клієнтський простір у Нововолинську – це чудова можливість роз’яснити ширшому колу споживачів, а особливо поважного віку, про сучасні канали комунікації.

Читайте також: Називаються газовиками: у Луцьку шахраї обкрадають квартири

-Ми відкриваємо центри обслуговування для споживачів і надіємося, що пандемія закінчиться і люди будуть приходити особисто вирішувати газові питання, – каже Мирослав Коротя.

 

 Під час пандемії фахівці все ж радять берегти здоров»я та більшісить питань вирішувати дистанційно – за допомогою гнлайн-сервісів компанії та Контакт-центру за номером телефону:0673339104, який працює без вихідних щодня з 8 до 20 години.

Клієнтський  простір у Нововолинську працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8 до 17 години за адресою: вул. Княгині Ольги, 56.

Джерело: Нововолинська міська рада
Telegram Channel