Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Повідомили про підозру волинському податківцю, який вимагав у підприємців дві тисячі доларів щомісяця

Податківець-хабарник.

Фото СБУ Волині.

Повідомили про підозру волинському податківцю, який вимагав у підприємців дві тисячі доларів щомісяця

За 2 тисячі доларів США щомісячно зловмисник обіцяв не створювати штучні перешкоди у веденні комерційної діяльності

Співробітники Служби безпеки України викрили на корупції одного з керівників сектору власної безпеки ГУ ДФС у Волинській області.

За даними досудового слідства, посадовець вимагав хабар від підприємця та його бізнес-партнера. За 2 тисячі доларів США щомісячно зловмисник обіцяв не створювати штучні перешкоди у веденні комерційної діяльності.

Правоохоронці затримали фігуранта згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального України у місті Луцьку під час отримання всієї суми хабара.

У межах кримінального провадження затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії. Встановлюються інші особи, можливо причетні до корупційного правопорушення. Викриття зловмисника проводилось спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львів, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Управління СБУ у Волинській області
Telegram Channel