Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині благодійники дали по 1000 гривень медикам, що працюють з хворими на на COVID (Фото)

Різдво - час для добрих справ і підбиття підсумків за рік.

Фото з фейсбук-сторінки Галини Голубович.

На Волині благодійники дали по 1000 гривень медикам, що працюють з хворими на на COVID (Фото)

БФ «Майбутня Волинь-Україна» протягом року долучився до підтримки медиків,які стали другим фронтом у боротьбі з пандемією кронавірусу

На початок весни Благодійний фонд Івана Омелянюка придбав захисні комбінезони та респіратори для 12 районних лікарень Волині. Ковельському МТМО - пересувний рентгенапарат з оцифровувачем, з допомогою якого лікар безпосередньо біля ліжка хворого може бачити стан його легень. В кінці листопада придбали такий необхідний кисневий концентратор.

Передали вітальні листівки з грошовою винагородою в сумі 1000 грн кожному працівнику інфекційного відділення, що працює з хворими на COVID, а також працівникам реанімаційого відділення .

Сьогодні, напередодні Різдва, передали вітальні листівки з грошовою винагородою в сумі 1000 грн кожному працівнику інфекційного відділення, що працює з хворими на COVID, а також працівникам реанімаційого відділення.

Реклама Google

Нехай світло Віфлеємської зірки освітить їх нелегку працю, творить дива, а Всевишній поблагословить усіма небесними і земними щедротами. Щасливого Різдва!

Джерело: Галина Голубович
Telegram Channel