Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
До нового постачальника газу пенсіонерам допомагають перейти... бібліотекарі (Відео)

Більшість тих, хто приходить за інформаційною допомогою, люди поважного віку.

Фото suspilne.media.

До нового постачальника газу пенсіонерам допомагають перейти... бібліотекарі (Відео)

Розібратися, як змінити постачальника газу, людям похилого віку складно – у багатьох немає комп’ютера вдома, вони не знають, що таке електронна пошта

З першого грудня херсонські бібліотеки долучилися до соціальної програми та допомагають людям розібратися зі зміною постачальника газу. Що вдалося за майже місяць такої роботи, 29 грудня дізнавалось Суспільне.

Реклама Google

Книгозбірні долучилися до соціальної програми та допомагають людям розібратися зі зміною постачальника газу.

29 грудня виникли проблеми із сайтом Нафтогазу. Оскільки більшість людей переходять саме на цього газопостачальника, виникла черга, - говорить завідувачка відділу електронної бібліотеки Оксана Золотухіна:

«Допомагаємо заповнити електронну заявку, скануємо пакет електронних документів і відправляємо на сайт того постачальника, який обирає користувач».

Читайте також: Газ можна купувати, як хліб, – ​де дешевше.

У цій бібліотеці задіяні три відділи, більшість тих, хто приходить за інформаційною допомогою, люди похилого віку. Розібратися, як змінити постачальника газу, їм складно – у багатьох немає комп’ютера вдома, вони не знають, що таке електронна пошта, - говорить директорка Херсонської обласної бібліотеки Надія Коротун. 

 

Telegram Channel