Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чоловік через ревнощі протягом кількох годин знущався над 24-річним хлопцем (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Чоловік через ревнощі протягом кількох годин знущався над 24-річним хлопцем (Фото)

Усе це на телефон знімав 16-річний знайомий затриманого

29 грудня бершадські поліцейські затримали зловмисника, який незаконно утримував та знущався з місцевого жителя. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Поліції Вінницької області.

Напередодні до правоохоронців звернулась місцева жителька, яка повідомила, що її колишній чоловік у себе вдома незаконно утримує 24-річного хлопця, якого він приревнував до неї. За вказаною адресою негайно виїхали поліцейські, вони затримали зловмисника та звільнили потерпілого. Затриманий – 33-річний мешканець Бершадського району, який вже має судимість.

Чоловік вранці заблокував автомобіль потерпілого та, застосувавши фізичну силу, змусив сісти чоловіка до свого легковика.

Реклама Google

Читайте також: На Одещині 15-річного підлітка знайшли у власній кімнаті з ножовим пораненням живота.

Чоловік вранці заблокував автомобіль потерпілого та, застосувавши фізичну силу, змусив сісти чоловіка до свого легковика. Після цього відвіз до себе додому, де продовжував побиття та знущання. Для того щоб потерпілий не міг викликати поліції, зловмисник відібрав у нього телефон. Також встановлено, що під час вчинення злочину був присутній 16-річний знайомий затриманого правопорушника. Процес знущання з молодика він знімав на мобільний телефон.

За вчинений злочин чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі. Остаточна правова кваліфікація діям правопорушника та його неповнолітньому знайомому буде надана після проведення всіх необхідних процесуальних дій.

 
 

 

 

 

Telegram Channel