Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Cвященник переписав церкву на дочку і тепер не пускає туди людей (Відео)

Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею «шахрайство».

Фото: youtube.com.

Cвященник переписав церкву на дочку і тепер не пускає туди людей (Відео)

У Левандівці у Львові виник конфлікт між священник місцевої церкви Павлом Горуйком і прихожанами. Святий отець не пускає людей в храм, який він, за словами людей, переписав на дочку

Щонеділі парафіяни пробираються крізь кущі і перелазять через паркан, щоб помолитися. Служби проводить новий священник ПЦУ — отець Олег — який змушений все церемонії проводити на вулиці, пише видання То є Львів.

 

Реклама Google

Як виявилося, Горуйко переоформив церкву на свою дочку, а землю, на якій вона побудована, оформив в іпотеку на зятя. Тепер, якщо люди не заплатять йому ціну цієї ділянки — 100 тис. грн — вона перейде у власність родини Горуйка. Варто зазначити, що церкву і землю люди раніше купили і побудували за свої гроші.

Горуйко переоформив церкву на свою дочку, а землю, на якій вона побудована, оформив в іпотеку на зятя.

Сам же Горуйко щотижня проводить службу у своєму храмі для десятка парафіян, які підтримують його дії. Він також відмовився спілкуватися з журналістами і швидко втік в машину, ледь побачив камери.

Читайте більше

Люди вже звернулися в поліцію з проханням визнати документ купівлі-продажу землі і храму недійсним. Правоохоронці вже проводять досудове розслідування і вже порушили кримінальну справу за статтею «шахрайство».

 

Джерело: https://nv.ua
Telegram Channel