Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Мешканців громади на Волині запросили до участі в «сяючому челенджі»

Веселих свят!

Фото: Боратинська сільська рада.

Мешканців громади на Волині запросили до участі в «сяючому челенджі»

Лічені години залишилися до Нового року – найказковішого свята, від якого ми кожен раз чекаємо дива. У час Новорічних та Різдвяних свят вулиці та будівлі сяють святковими вогниками та гірляндами, громада наповнюється магією

Багато мешканців Боратинської громади вже прикрасили будівлі у яких живуть і працюють, тим самим створивши святковий настрій та незабутню атмосферу.

Варіантів святкового оформлення безліч – почепити яскраві гірлянди, іграшки та святкові прикраси на вікна, балкони, дерева.

«Закликаємо жителів громади підтримати «сяючий челендж» та прикрасити свої домівки на період новорічно-різдвяних свят. Варіантів святкового оформлення безліч – почепити яскраві гірлянди, іграшки та святкові прикраси на вікна, балкони, дерева. Разом ми зробимо нашу громаду яскравою, красивою, а перебування у ній – радісним і казковим. Беріть участь у челенджі самостійно, долучайтеся вулицями і цілими селами, - йдеться на сайті Боратинської сільської ради.

Реклама Google

– До 07.01 включно надсилайте фото своїх креативних новорічно-різдвяних композицій (у приватні повідомлення офіційної сторінки Боратинська громада у Фейсбук або на пошту [email protected]), а ми ділитимемося ними у мережі. Веселих свят!».

Читайте такожЯк у Луцьку курсуватимуть маршрутки і тролейбуси в новорічну ніч

Telegram Channel