Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Українських заробітчан у Польщі безкоштовно щеплять від коронавірусу

Такі реалії багато кого очікують і в 2021 році…

Фото glavcom.ua.

Українських заробітчан у Польщі безкоштовно щеплять від коронавірусу

Про це в ефірі телеканалу TVN24 повідомив голова канцелярії уряду Польщі Міхал Дворчік

За словами Дворчіка, громадяни з-за кордону, що працюють у Польщі, зможуть отримати безкоштовну вакцину проти коронавірусу, якщо їхнє перебування є врегульованим. Про це інформує wz.lviv.ua.

«Кожна особа, яка легально перебуває на території Республіки Польща, і це перебування регулюється (наприклад, це тимчасове або постійне проживання), може отримати щеплення. Тут немає обмежень, тож працівники з України чи інших країн зможуть безкоштовно отримати вакцину», — сказав він, додавши, що від громадян не вимагатимуть жодних інших документів.

Читайте також у нас: «Зарплати в рік кризи: в яких галузях платили найбільше у 2020-му».

Кожна особа, яка легально перебуває на території Республіки Польща, і це перебування регулюється (наприклад, це тимчасове або постійне проживання), може отримати щеплення.

Як відомо, в сусідній країні, як і у всій Європі, вже почалася вакцинація, а на новорічні свята польський уряд ввів загальнонаціональний карантин.

Читайте також у нас: «Новорічний подарунок українцям від Зеленського та Шмигаля: з 1 січня 2021 року скасовано пільгову ціну на електрику для населення».

Telegram Channel